ROLLING SPINNERS

PARA TAFELTENNIS ZOETERMEER

Nieuws


Duitsland pokal Rheinsberg

In het Duitse plaatsje Rheinsberg zijn 3 spelers van Taverzo aanwezig geweest op een internationaal rolstoeltafeltennistoernooi. Peter Kopetzky wist in dit toernooi een knappe halve finale te halen. Daarin verloor in hij helaas in 5 sets met 11-9. In de troost finale wist hij zich knap te herpakken en een derde plaats af te dwingen.  Dit in combinatie met twee eerdere 2de plaatsten zorgt voor een promotie naar de A klasse. Waarin veel Europese top 50 spelers actief zijn.

Katinka van der Wees wist een zeer knappe kwartfinale in haar rolstoelklasse te behalen. Daarin verloor ze helaas. Desondanks mag ze vol trots terugkijken er was duidelijk spraken van een enorme persoonlijke groei.

Andre de Knegt had nog veel last van een schouderblessure desondanks weerde hij zich knap maar echt mee doen om de prijzen zat er helaas niet in.


Rolling Spinners te gast bij opening restaurant Pavarotti

Afgelopen zondag waren de Rolling Spinners te gast bij de opening van Restaurant Pavarotti, waar André de Knegt zijn nieuwe sportrolstoel kreeg overhandigd.

Lees verder

Rolling Spinners Nederlands Kampioen (11 juni 2016)

Afgelopen zaterdag (11 juni 2016) hebben de Rolling Spinners het Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis gespeeld. Het resultaat mag er zijn voor de Rolling Spinners:

  • Katinka derde in de 4e klasse en Nederlands Kampioen in de 4e klasse dubbel.
  • Peter Nederlands Kampioen in de 3e klasse en Nederlands Kampioen 3e klasse in de dubbel met Andre.
  • Andre Nederlands Kampioen in de 4e klasse en Nederlands Kampioen 3e klasse in de dubbel met Peter.

Ranglijsttoernooi Venray 2016

De Rolling Spinners hebben goed gepresteerd op het laatste ranglijsttoernooi in Venray. Na een vroege start 6:30 uur gaan rijden naar het verre Limburg waar we uiteindelijk om 9:30 uur begonnen aan het toernooi. Peter werd tweede in de 3e klasse en daarmee zeker van de ranglijstbeker die uitgereikt word in Amersfoort (1 oktober 2016) start van het volgend seizoen. Andre werd ook tweede in de 4e klasse en ook hij is verzekerd van de ranglijstbeker. Katinka werd vierde in de 4e klasse en heeft top gepresteerd.


Peter en Andre spelen goed toernooi in Montfoort (20 maart 2016)

Andre en Peter werden zondag eerste in de dubbel van het Open Montfootse Kampioenschap. Andre lukte het niet in het enkel spel door te dringen tot de halve finales. Peter werd knap 2e in de gemengde G/H klasse.


Rolling Spinners presteren goed bij het ranglijsttoernooi (6 maart 2016)

Rolling Spinners presteren goed bij het ranglijsttoernooi in Duiven, zowel Andre als Peter werden beide eerste in hun klasse.


Steun de Rolling Spinners via de Crowdfunding

De Rolling Spinners zijn nog op zoek naar sponsoren en donateurs die ons willen helpen. Wij hebben extra prive trainingen die betaald moeten worden. Wilt u ons helpen neem dan contact met ons op of doneer online via de onderstaande link.

Doneer

Kickoff RTC Para Papendal (2 september 2015)

Ze komen uit de omgeving Rotterdam en Zwolle naar Papendal voor een weekend trainen onder leiding van bondscoach Lumen Dekker. Trainers Gerard Dijkland en Saskia Meijer zijn hun begeleiders en hebben deze kick-off georganiseerd.

Lees verder

RTC Trainingen (15 augustus 2015)

Op dit moment spelen de Rolling Spinners bij het regionaal Trainings Centrum in Rotterdam bij Tafeltennis Vereniging Alexandria '66.


NK Para Tafeltennis (13 juni 2015)

13 juni 2015 hebben wij het NK Para-Tafeltennis georganiseerd, na dit geslaagde evenement willen wij nu meer. Ten eerste een jaarlijks ranglijsttoernooi en hebben wij de Rolling Spinners opgericht.

Alexandria '66

Tattistraat 23-25
3066 CE Rotterdam

Taverzo

Willem Alexanderplantsoen 4
2713 VM Zoetermeer