ROLLING SPINNERS

PARA TAFELTENNIS ZOETERMEER

Wie zijn wij?


Peter Kopetzky

Nederlands Kampioenschappen
3x Nederlands Kampioen (enkel)
2x Nederlands Kampioen (dubbel), 1x tweede

Alle resultaten Peter

Mijn naam is Peter Kopetzky. Jarenlang heb ik zitten klooien met mijn gezondheid vage pijnklachten. Tot dat ik bij de reumatoloog terecht kwam. Mijn knie is inmiddels wel zodanig beschadigt dat ik er niet meer goed op kan staan. Maar als ik niet teveel gekke dingen doe redelijk op tijd naar bed ga. En maar genoeg beweeg dan komt red ik het allemaal wel.

In 2013 ben ik Nederlands Kampioen geworden in de 5de klasse. In 2015 heb ik deze prestatie nog eens weten te herhalen maar dan in de 4de klasse. In mijn thuisstad Zoetermeer speelde ik een fantastische finale tegen een fantastische tegenstandster (en leuk mens) die ik in de beslissende set wist te verslaan met 19-17.

Katinka van der Wees

Nederlands Kampioenschappen
2x derde (enkel)
2x Nederlands Kampioen (dubbel)

Alle resultaten Katinka

Mijn naam is Katinka van der Wees. Ik studeer momenteel Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, en zit in het laatste jaar. Ik ben spastisch in mijn hele lichaam en ben rolstoelgebonden, dit komt door een hersenbeschadiging die ik - toen ik drie weken oud was - opgelopen heb. Ik tafeltennis met veel plezier en ik heb de ambitie om hogerop te komen. Ik ben op het NK Paratafeltennis 2015 3e geworden in de enkel en 1e geworden in de dubbel.

Mijn droom is om voor het Nederlands parateam te mogen spelen.

Andre de Knegt

Nederlands Kampioenschappen
2x Nederlands Kampioen (enkel)
2x Nederlands Kampioen (dubbel), 1x tweede

Alle resultaten Andre

Mijn naam is Andre de Knegt, in 1991 ben ik door bedrijfsongeval mindervalide geworden. In de kassen waar in werkte gebruikte men methylbromide (zenuwgas) wat mijn kleine hersenen heeft verbrand, met als gevolg evenwicht en coördinatie problemen. Natuurlijk heb ik mentaal en fysiek hard moeten werken om weer opnieuw te beginnen. En ergens in dat proces heb ik tafeltennis ontdekt bij Doing in Zoetermeer.

In 2014 ben ik in Nederlands kampioen geworden in de 5de klasse dit jaar was voor mij een overgangsjaar in de 4de klasse al met al heb ik nog redelijk makkelijk weten te handhaven maar meestrijden om de Nederlandse titel zat er net niet in. Een pleister op de wonden was dan wel weer dat we met ons team in de reguliere (valide) competitie kampioen wisten te worden. Maar wacht maar volgend jaar ga ik er weer helemaal voor.

Alexandria '66

Tattistraat 23-25
3066 CE Rotterdam

Taverzo

Willem Alexanderplantsoen 4
2713 VM Zoetermeer